Colenberg Omgevingspsychologie

LinkedIn Twitter

Engaging workplace

Mensen maken steeds bewuster een keuze voor een woon- en werkomgeving die past bij hun behoeften en hun identiteit. Werknemers kunnen steeds meer zelf beslissen waar en wanneer zij werken. Betrokken medewerkers zijn gezonder, productiever en innovatiever. Alle reden dus voor organisaties om een ‘engaging workplace’ te creëren. Een plek waar hun personeel graag komt, en lekker kan werken.

Werkbijen

buzz

inspiratie

samenwerking

comfort

autonomie

flow

identiteit

Voor betrokkenheid en een hecht team is in de eerste plaats een positieve en motiverende organisatiecultuur nodig en goed leiderschap. Maar ook het gebouw en de inrichting kunnen daarbij helpen. Denk aan inspirerende en comfortabele ruimtes, met de juiste uitstraling en voorzieningen. Aan werkruimtes waar je in een ‘flow’ kunt komen, alleen en met het team. Aan bereikbaarheid en gastvrijheid.

Ik help organisaties om een engaging workplace te realiseren via conceptontwikkeling, workplace branding, ontwerpbegeleiding, nudging en onderzoek naar effect van maatregelen. En, cruciaal voor succes, het betrekken van de medewerkers bij het ontwikkelen van de nieuwe omgeving.

Lees hier meer over mij of mijn dienstverlening of neem direct contact op.

Meer lezen over werkomgevingen: