Colenberg Omgevingspsychologie

LinkedIn Twitter

Werkomgeving

The next step

Het nieuwe werken is inmiddels gemeengoed in Nederland. Maar de inrichting van het kantoor sluit vaak niet optimaal aan bij de werkelijke behoeften van de medewerkers. Terwijl in onze kenniseconomie het personeel de cruciale, en meest kostbare factor is voor succes.

Dilbert

 

 

 

 

 

Gelukkig zijn er steeds meer organisaties die serieus aandacht besteden aan een gezonde en effectieve werkomgeving. Hoewel de technologie zich exponentieel ontwikkelt, zal het kantoor niet overbodig worden. En wezenlijke behoeften van mensen veranderen niet zo snel. Wij zijn nog steeds grotendeels gebouwd op een actief en sociaal leven buiten.

Dienstverlening

Met onderzoek en advies help ik organisaties om de fysieke werkomgeving beter af te stemmen op hun visie, en wat de medewerkers nodig hebben. Voor vitaliteit, betrokkenheid, productiviteit en innovatie. Bijvoorbeeld op basis van een werkplekscan of in een programma van eisen voor de nieuwe inrichting. Ook kan ik op basis van principes uit de (sociale) psychologie samen met u praktische interventies (‘nudges‘) ontwikkelen om medewerkers te verleiden tot het gewenste gedrag. Bekijk hier voorbeelden van projecten.

Op het gebied van werkomgevingen werk ik samen met o.a.:  Logo It's my life  Logo workdesignlab

Blog