Colenberg Omgevingspsychologie

LinkedIn Twitter

Werkwijze

Maatwerk

Maatwerk_patroonlijnen defElk project is maatwerk. Daarom hanteer ik geen vaste prijzen voor advieswerk, maar maak ik per keer een offerte. Vooraf bespreek ik eerst waar precies behoefte aan is en wat ik daarin kan betekenen. Mijn cursussen hebben wel vaste prijzen.

Mijn tarief is afhankelijk van de complexiteit van het project, de mate waarin het aansluit bij mijn kennis en ervaring, en de locatie en de duur van het project. Per project bekijk ik welke aanpak en methoden het meest geschikt zijn. Ik werk samen met het Center for People and Buildings en kan zodoende gebruik maken van hun instrumenten voor planning en evaluatie van kantooromgevingen.

Evaluatie

De opdracht start met een bevestiging van de gemaakte afspraken via het ondertekenen van de offerte en de bijbehorende Algemene Voorwaarden. Ik bespreek graag regelmatig de voortgang van het project met de opdrachtgever. Ook stel ik het op prijs om na afloop samen het proces en resultaat te evalueren, zodat ik daarvan kan leren voor volgende projecten.